G4S logo

Har du en G4S alarm i dag?

Hvilken type bolig ønsker du, at sikre mod indbrud?

Vidste du, at indbrudstyve i første omgang kigger på, hvor nemt det er, at få adgang til din bolig, og hvor nemt det er, at slippe hurtigt væk igen?

Hvor stor er din bolig?

Hvad vil du sikre dig imod?

Vidste du, at SMARTalarmen kan sikre dig mod indbrud, brand samt vandlækage og oversvømmelse. Og hvis du føler dig udsat, så kan du tilkalde hjælp.

Hvor mange yderdøre og vinduer kan en tyv komme ind ad?

Har du kæledyr i boligen fx en hund eller en kat på over 30 kg?

Vidste du, at du sagtens kan sikre din bolig med en G4S alarm, selvom du har husdyr derhjemme? Sammen finder vi den bedste løsning.

Hvor mange timer om dagen er din bolig tom?

Vidste du, at indbrudstyve foretrækker at ”arbejde” uforstyrret, når du er væk fra boligen?

Har du haft indbrud, eller har der været indbrud i området?

Vidste du, at G4S tager indbrud meget alvorligt, og tilbyder gratis psykologhjælp til hele husstanden, hvis du får indbrud med vores alarm?

Har du sikret din bolig mod brand og vandlækage?

Røgalarmen er en vigtig alarmenhed, fordi den kan redde liv. Får du installeret en videodetektor i de samme rum, som dine røgalarmer, kan vores kontrolcentral foretage en visuel bekræftelse i dit hjem, hvis røgalarmen bliver aktiveret.

Vi kontakter brandvæsenet, hvis vi kan se røgudvikling eller brand i dit hjem. Røgalarmen til alarmen er altid aktiv, også når I er hjemme og alarmen er slået fra.

Få resultatet

Udfyld dine oplysninger og modtag resultatet i din mail:

Hvorfor skal jeg oplyse mit telefonnummer?

Vi ringer til dig, hvis vi har brug for yderligere oplysninger, for at kunne beregne din pris. Ønsker du at frabede dig opkald, inden vi eventuelt ringer til dig, bedes du kontakte os på 70 200 300 eller kampagne@dk.g4s.com.

Når du trykker "Få resultatet", giver du samtykke til, at G4S gemmer ovenstående oplysninger om dig, og at G4S må kontakte dig via e-mail, telefon eller SMS/MMS med information om, samt tilbud på, den sikkerhedsløsning, som passer til dig ud fra de svar du har givet.

Ved klik på knappen accepterer du vores privatlivspolitik.